​✓ Overholder altid tidsplaner og aftaler ✓ Konkurrencedygtige priser ✓ Medlem af Dansk Byggeri

Nyt tag, tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Hvis dit tag står over for en udskiftning eller en tagrenovering, er der et væld af muligheder. I vores tømrerfirma rådgiver og inspirerer vi med udgangspunkt i dit hus, så du får et nyt tag, der passer til husets udtryk.

Vi finder således den optimale løsning i forhold til et nyt tag og tagrenovering i samarbejde med dig, således både du og vi er tilfredse med det endelige resultat. Vi arbejder i Slagelse, Ringsted, Sorø og på resten af Sjælland.

Vi udfører tagarbejde i forbindelse med nybyggeri

Vi har også mulighed for at lægge et flot, nyt tag i forbindelse med nybyggeri og renovering af hus. Her udfører vi hele tagkonstruktionen sammen med vores faste samarbejdspartnere, hvilket sikrer dig, at kvaliteten altid er i top, ligesom arbejdet også altid er færdigt til tiden.

Vi bygger tagterrasser i forbindelse med tagrenovering

Vi har bygget et væld af tagterrasser i alle størrelser og modeller, og vi står ligeledes klar til at rådgive dig om en løsning, der er ideel til dit hus. Vi leverer ikke standardløsninger; vi leverer optimale løsninger, der er tilpasset netop dit hus. Vi er derfor din professionelle samarbejdspartner i tagarbejde – uanset om dette måtte være til et nyt tag, en tagterrasse eller en tagrenovering.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på nyt tag afhænger især af, hvilken type tag du vælger. Skal det for eksempel være et nyt tegltag eller et eternittag? 


VI giver gerne en konkret pris på lige netop dit nye tag eller din forestående tagrenovering. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde på telefon 20 76 22 44 eller e-mail post@jhcbyg.dk.

Skal vi udarbejde et gratis tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser på Facebook

​Jhc Byg ApS

CVR: 34044929