​✓ Overholder altid tidsplaner og aftaler ✓ Konkurrencedygtige priser ✓ Medlem af Dansk Byggeri

Nyt tag, tagrenovering og andet tagarbejde udføres

Hvis dit tag står over for en udskiftning eller en tagrenovering, er der et væld af muligheder. I vores tømrerfirma rådgiver og inspirerer vi med udgangspunkt i dit hus, så du får et nyt tag, der passer til husets udtryk.

Vi finder således den optimale løsning i forhold til et nyt tag og tagrenovering i samarbejde med dig, således både du og vi er tilfredse med det endelige resultat. Vi arbejder i Slagelse, Ringsted, Sorø og på resten af Sjælland.

Vi udfører tagarbejde i forbindelse med nybyggeri

Vi har også mulighed for at lægge et flot, nyt tag i forbindelse med nybyggeri og renovering af hus. Her udfører vi hele tagkonstruktionen sammen med vores faste samarbejdspartnere, hvilket sikrer dig, at kvaliteten altid er i top, ligesom arbejdet også altid er færdigt til tiden.

Vi bygger tagterrasser i forbindelse med tagrenovering

Vi har bygget et væld af tagterrasser i alle størrelser og modeller, og vi står ligeledes klar til at rådgive dig om en løsning, der er ideel til dit hus. Vi leverer ikke standardløsninger; vi leverer optimale løsninger, der er tilpasset netop dit hus. Vi er derfor din professionelle samarbejdspartner i tagarbejde – uanset om dette måtte være til et nyt tag, en tagterrasse eller en tagrenovering.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på nyt tag afhænger især af, hvilken type tag du vælger. Skal det for eksempel være et nyt tegltag eller et eternittag? 


VI giver gerne en konkret pris på lige netop dit nye tag eller din forestående tagrenovering. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde på telefon 20 76 22 44 eller e-mail post@jhcbyg.dk.

Skal vi udarbejde et gratis tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser på Facebook

5/5 stjerner​

Vi skulle have udskiftet den ene gamle kvist i stuen, og køkkenet skulle udvides med en ny kvist. Før var der et lille skråvindue. Arbejdet fra JHC Byg ApS er nu færdigt, og vi står med to fuldstændigt ens og ny kviste på 1. sal - og et meget større køkken. Jonas og Mathias fra JHC Byg ApS har været hos os i flere dage og lavet tømrerarbejdet. De har været meget dygtige og professionelle. Når vi spurgte, var de gode til at forklare hvad de havde gang i. Vi havde bestilt kviste fra Alfa Kviste, og JHC Byg og Alfa Kviste havde en god kommunikation. Der har slet ikke været problemer undervejs.

Vi er meget glade for resultatet og kan og vil helt klart anbefale JHC Byg ApS til andre, og vi vil også bruge dem fremover. Det er ærgerligt at vi ikke kan uploade et billede af det lækre resultat her.​

5/5 stjerner​

Vi har fået nyt tag på vores hus med 5 nye kviste. Og så er hele vores førstesal isoleret efter alle kunstens regler. Det har været et rigtig godt og professionelt forløb hvor alle tidsaftaler blev overholdt samtidig med kvaliteten var i top. Vi er SÅ glade for resultatet! De bedste anbefalinger herfra

5/5 stjerner​

Vi har fået nyt tag på, og det er virkelig flot og de var 100% mødestabile ud over det fik de også det tværfaglige samarbejde til at fungere fint, et godt firma med søde, venlige og kompetente medarbejdere

​Jhc Byg ApS

CVR: 34044929