Nyt tag, tagrenovering og andet tagarbejde udføres​

Hvis dit tag står over for en udskiftning eller en tagrenovering, er der et væld af muligheder. I vores tømrerfirma rådgiver og inspirerer vi med udgangspunkt i dit hus, så du får et nyt tag, der passer til husets udtryk.

Vi finder således den optimale løsning i forhold til et nyt tag og tagrenovering i samarbejde med dig, således både du og vi er tilfredse med det endelige resultat. Vi arbejder i Slagelse, Ringsted, Sorø og på resten af Sjælland.

Vi udfører tagarbejde i forbindelse med nybyggeri

Vi har også mulighed for at lægge et flot, nyt tag i forbindelse med nybyggeri og renovering af hus. Her udfører vi hele tagkonstruktionen sammen med vores faste samarbejdspartnere, hvilket sikrer dig, at kvaliteten altid er i top, ligesom arbejdet også altid er færdigt til tiden.

Vi bygger tagterrasser i forbindelse med tagrenovering

Vi har bygget et væld af tagterrasser i alle størrelser og modeller, og vi står ligeledes klar til at rådgive dig om en løsning, der er ideel til dit hus. Vi leverer ikke standardløsninger; vi leverer optimale løsninger, der er tilpasset netop dit hus. Vi er derfor din professionelle samarbejdspartner i tagarbejde – uanset om dette måtte være til et nyt tag, en tagterrasse eller en tagrenovering.

Hvad koster et nyt tag?

Vores priser på nyt tag afhænger især af, hvilken type tag du vælger. Skal det for eksempel være et nyt tegltag eller et eternittag? 


VI giver gerne en konkret pris på lige netop dit nye tag eller din forestående tagrenovering. Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på dit tagarbejde på telefon 20 76 22 44 eller e-mail post@jhcbyg.dk.

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Fortæl os om den opgave du ønsker udført, og vi vil vende retur så snart så muligt med et tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Vores kunder giver os i gennemsnit 4,8 stjerner ud af 5 mulige. Læs om deres oplevelser her.​

​★★★★★

"Vi er meget tilfredse"

Vi fik skiftet vinduer og monteret ny kvist fra Alfa Kviste. God pris, alle aftaler overholdt og vi er meget tilfredse med det færdige resultat. De håndværkere der udførte arbejdet var meget omhyggelige og venlige. Kan kun anbefale JHC.

Peter Juul

​★★★★★

"Rigtig godt resultat"

Til to projekter har vi benyttet JHC byg. Begge gange med et rigtigt godt resultat. Kommunikationen har været god, priserne fornuftige og arbejdet har været meget tilfredsstillende. De folk vi har haft ude har været søde og høflige.

Peter Hastrup Bildtoft

​★★★★★

"Arbejdet udført til UG"

Vi har netop fået udskiftet 5 Veluxvinduer i taget på vores førstesal. Jesper og co. gav det bedste tilbud blandt de firmaer, vi kontaktede. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke og arbejdet udført til UG. Vi vil klart anbefale Jesper og co. til naboer og venner.

Line Engel Hüttig

Adresse

JHC Byg ApS

Øllemosen 2, 

4293 Dianalund

- Find vej med Google Maps

CVR: 34044929

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 76 22 44

✉ E-mail: post@jhcbyg.dk

Følg med på Facebook

Find vej

Vi er medlem af