​✓ Overholder altid tidsplaner og aftaler ✓ Konkurrencedygtige priser ✓ Medlem af Dansk Byggeri

Renovering af hus efter dine ønsker

Drømmer du at om at renovere eller ombygge dit hus? Hos JHC Byg har vi mange års erfaring inden for ombygning og renovering af hus, ligesom vi også kan varetage komplette tilbygninger, hvis det ønskes. I forbindelse med renovering af din bolig, kan vi også varetage en tagrenovering.

Vi kan varetage enhver opgave inden for boligrenovering

Vi er et alsidigt tømrerfirma beliggende i Dianalund, og vi arbejder især hos kunder i Sorø, Ringsted, Slagelse og omegn, men vi kører også gerne ud til kunder på resten af Sjælland. Vi kan hjælpe dig med enhver form for renovering af din bolig.

Hvad koster renovering af hus?

Prisen for en boligrenovering afhænger af flere forskellige ting. Først og fremmest er det væsentligt for den endelige pris, hvor mange kvadratmeters renovering, der er tale om. Er der tale om en gennemgående renovering, eller måske nærmere en reel ombygning af hus?

Det påvirker også prisen, hvilke materialer der vælges, og hvilke løsninger der generelt vælges i forbindelse med renoveringen. 

Det er derfor svært at give en konkret pris på renovering af hus uden at kende til opgavens omfang og dine ønsker.

Vi udarbejder dog gerne et uforpligtende tilbud på din opgave, hvis du fortæller lidt om projektet. 


Du kan enten ringe til os på telefon 20 76 22 44, eller du kan skrive til vores e-mail post@jhcbyg.dk.

Skal vi udarbejde et gratis tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser på Facebook

5/5 stjerner​

Vi skulle have udskiftet den ene gamle kvist i stuen, og køkkenet skulle udvides med en ny kvist. Før var der et lille skråvindue. Arbejdet fra JHC Byg ApS er nu færdigt, og vi står med to fuldstændigt ens og ny kviste på 1. sal - og et meget større køkken. Jonas og Mathias fra JHC Byg ApS har været hos os i flere dage og lavet tømrerarbejdet. De har været meget dygtige og professionelle. Når vi spurgte, var de gode til at forklare hvad de havde gang i. Vi havde bestilt kviste fra Alfa Kviste, og JHC Byg og Alfa Kviste havde en god kommunikation. Der har slet ikke været problemer undervejs.

Vi er meget glade for resultatet og kan og vil helt klart anbefale JHC Byg ApS til andre, og vi vil også bruge dem fremover. Det er ærgerligt at vi ikke kan uploade et billede af det lækre resultat her.​

5/5 stjerner​

Vi har fået nyt tag på vores hus med 5 nye kviste. Og så er hele vores førstesal isoleret efter alle kunstens regler. Det har været et rigtig godt og professionelt forløb hvor alle tidsaftaler blev overholdt samtidig med kvaliteten var i top. Vi er SÅ glade for resultatet! De bedste anbefalinger herfra

5/5 stjerner​

Vi har fået nyt tag på, og det er virkelig flot og de var 100% mødestabile ud over det fik de også det tværfaglige samarbejde til at fungere fint, et godt firma med søde, venlige og kompetente medarbejdere

​Jhc Byg ApS

CVR: 34044929