​✓ Overholder altid tidsplaner og aftaler ✓ Konkurrencedygtige priser ✓ Medlem af Dansk Byggeri

Udskiftning af vinduer og døre tilbydes

Hos JHC Byg tilbyder vi professionel udskiftning af vinduer og døre i høj kvalitet til ethvert hjem. Vi har således vinduer og døre til alt fra det klassiske til det moderne hjem. Vi tilbyder udskiftning af døre og vinduer i Sorø, Slagelse, Ringsted og på resten af Sjælland.

Hvis du således har specifikke ønsker til dørenes eller vinduernes stil og design, vil vores dygtige snedkerværksted naturligvis opfylde dette. Vores overordnede mål er nemlig, at du er tilfreds med det færdige arbejde.

Dertil kommer, at vi endvidere lægger stor vægt på, at vores håndværk med udskiftning af vinduer og døre passer godt til husets arkitektur, så du får en flot og ny facade, der viser huset fra sin allerbedste side.

Udskiftning af døre og vinduer med den rette rådgivning

Hvis dine gamle døre og/eller vinduer trænger til en kærlig hånd, kan vi naturligvis også være behjælpelige. Vi står altid klar med gode råd til vedligeholdelse af dine vinduer, således din facade kan stå imod vind og vejr – uanset årstiden.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Du er mere end velkommen til at kontakte os for et godt råd eller et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer i Slagelse, Sorø, Ringsted og på resten af Sjælland. 

Ring på telefon 20 76 22 44 eller send en e-mail på post@jhcbyg.dk.

Skal vi udarbejde et gratis tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser på Facebook

​Jhc Byg ApS

CVR: 34044929