Udskiftning af vinduer og døre tilbydes

Hos JHC Byg tilbyder vi professionel udskiftning af vinduer og døre i høj kvalitet til ethvert hjem. Vi har således vinduer og døre til alt fra det klassiske til det moderne hjem. Vi tilbyder udskiftning af døre og vinduer i Sorø, Slagelse, Ringsted og på resten af Sjælland.

Hvis du således har specifikke ønsker til dørenes eller vinduernes stil og design, vil vores dygtige snedkerværksted naturligvis opfylde dette. Vores overordnede mål er nemlig, at du er tilfreds med det færdige arbejde. Dertil kommer, at vi endvidere lægger stor vægt på, at vores håndværk med udskiftning af vinduer og døre passer godt til husets arkitektur, så du får en flot og ny facade, der viser huset fra sin allerbedste side.

Udskiftning af døre og vinduer med den rette rådgivning

Hvis dine gamle døre og/eller vinduer trænger til en kærlig hånd, kan vi naturligvis også være behjælpelige. Vi står altid klar med gode råd til vedligeholdelse af dine vinduer, således din facade kan stå imod vind og vejr – uanset årstiden.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Du er mere end velkommen til at kontakte os for et godt råd eller et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer i Slagelse, Sorø, Ringsted og på resten af Sjælland.

Ring på telefon 20 76 22 44 eller send en e-mail på post@jhcbyg.dk.​

Ønsker du et gratis og uforpligtende tilbud?

Fortæl os om den opgave du ønsker udført, og vi vil vende retur så snart så muligt med et tilbud.

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Det siger vores kunder om os

Vores kunder giver os i gennemsnit 4,8 stjerner ud af 5 mulige. Læs om deres oplevelser her.​

​★★★★★

"Vi er meget tilfredse"

Vi fik skiftet vinduer og monteret ny kvist fra Alfa Kviste. God pris, alle aftaler overholdt og vi er meget tilfredse med det færdige resultat. De håndværkere der udførte arbejdet var meget omhyggelige og venlige. Kan kun anbefale JHC.

Peter Juul

​★★★★★

"Rigtig godt resultat"

Til to projekter har vi benyttet JHC byg. Begge gange med et rigtigt godt resultat. Kommunikationen har været god, priserne fornuftige og arbejdet har været meget tilfredsstillende. De folk vi har haft ude har været søde og høflige.

Peter Hastrup Bildtoft

​★★★★★

"Arbejdet udført til UG"

Vi har netop fået udskiftet 5 Veluxvinduer i taget på vores førstesal. Jesper og co. gav det bedste tilbud blandt de firmaer, vi kontaktede. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke og arbejdet udført til UG. Vi vil klart anbefale Jesper og co. til naboer og venner.

Line Engel Hüttig

Adresse

JHC Byg ApS

Øllemosen 2, 

4293 Dianalund

- Find vej med Google Maps

CVR: 34044929

Kontakt os

☎ Tlf.: 20 76 22 44

✉ E-mail: post@jhcbyg.dk

Følg med på Facebook

Find vej

Vi er medlem af