​✓ Overholder altid tidsplaner og aftaler ✓ Konkurrencedygtige priser ✓ Medlem af Dansk Byggeri

Udskiftning af vinduer og døre tilbydes

Hos JHC Byg tilbyder vi professionel udskiftning af vinduer og døre i høj kvalitet til ethvert hjem. Vi har således vinduer og døre til alt fra det klassiske til det moderne hjem. Vi tilbyder udskiftning af døre og vinduer i Sorø, Slagelse, Ringsted og på resten af Sjælland.

Hvis du således har specifikke ønsker til dørenes eller vinduernes stil og design, vil vores dygtige snedkerværksted naturligvis opfylde dette. Vores overordnede mål er nemlig, at du er tilfreds med det færdige arbejde.

Dertil kommer, at vi endvidere lægger stor vægt på, at vores håndværk med udskiftning af vinduer og døre passer godt til husets arkitektur, så du får en flot og ny facade, der viser huset fra sin allerbedste side.

Udskiftning af døre og vinduer med den rette rådgivning

Hvis dine gamle døre og/eller vinduer trænger til en kærlig hånd, kan vi naturligvis også være behjælpelige. Vi står altid klar med gode råd til vedligeholdelse af dine vinduer, således din facade kan stå imod vind og vejr – uanset årstiden.

Få et uforpligtende tilbud på udskiftning af vinduer og døre

Du er mere end velkommen til at kontakte os for et godt råd eller et uforpligtende tilbud på udskiftning af døre og vinduer i Slagelse, Sorø, Ringsted og på resten af Sjælland. 

Ring på telefon 20 76 22 44 eller send en e-mail på post@jhcbyg.dk.

Skal vi udarbejde et gratis tilbud?

 
 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

​Vurderet 4.8 / 5 stjerner på baggrund af 20 anmeldelser på Facebook

5/5 stjerner​

Vi skulle have udskiftet den ene gamle kvist i stuen, og køkkenet skulle udvides med en ny kvist. Før var der et lille skråvindue. Arbejdet fra JHC Byg ApS er nu færdigt, og vi står med to fuldstændigt ens og ny kviste på 1. sal - og et meget større køkken. Jonas og Mathias fra JHC Byg ApS har været hos os i flere dage og lavet tømrerarbejdet. De har været meget dygtige og professionelle. Når vi spurgte, var de gode til at forklare hvad de havde gang i. Vi havde bestilt kviste fra Alfa Kviste, og JHC Byg og Alfa Kviste havde en god kommunikation. Der har slet ikke været problemer undervejs.

Vi er meget glade for resultatet og kan og vil helt klart anbefale JHC Byg ApS til andre, og vi vil også bruge dem fremover. Det er ærgerligt at vi ikke kan uploade et billede af det lækre resultat her.​

5/5 stjerner​

Vi har fået nyt tag på vores hus med 5 nye kviste. Og så er hele vores førstesal isoleret efter alle kunstens regler. Det har været et rigtig godt og professionelt forløb hvor alle tidsaftaler blev overholdt samtidig med kvaliteten var i top. Vi er SÅ glade for resultatet! De bedste anbefalinger herfra

5/5 stjerner​

Vi har fået nyt tag på, og det er virkelig flot og de var 100% mødestabile ud over det fik de også det tværfaglige samarbejde til at fungere fint, et godt firma med søde, venlige og kompetente medarbejdere

​Jhc Byg ApS

CVR: 34044929